Cesta Františka Čuby z Březové k JZD Slušovice - Nedbálek, Karel, 1956- (Monument, 2020)
Historie obce Březová, z níž pocházel František Čuba. Život tohoto agronoma a jeho působení v čele JZD Slušovice.