Zlínská architektura (Statutární město Zlín, oddělení cestovního ruchu a informací, 2020)
Průvodce zlínskou architekturou seznamuje s významnými stavbami, které ve městě vznikly v průběhu 1. pol. 20. století. Stručné komentáře doprovází fotografie zlínských vil, rodinných a bytových domů, továrních a veřejných staveb.
10000 výtisků
Keywords: architektonické památky -- Česko; architectural monuments -- Czechia; Zlín (Česko); Zlín (Czechia); průvodce; fotografické publikace; guidebooks; photographical works