Zlínská architektura (Statutární město Zlín, oddělení cestovního ruchu a informací, 2020)
Průvodce zlínskou architekturou seznamuje s významnými stavbami, které ve městě vznikly v průběhu 1. pol. 20. století. Stručné komentáře doprovází fotografie zlínských vil, rodinných a bytových domů, továrních a veřejných staveb.