Around the world in eighty days - Verne, Jules, 1828-1905 (Penguin Books, 1994)
Známý příběh J. Verna o dobrodružství anglického džentlmena pana Fogga na cestě kolem světa, která trvala 80 dní.
Kompletní a nezkrácené vydání
Keywords: science fiction novels; francouzské romány; dobrodružné romány; vědecko-fantastické romány; French fiction; adventure novels