Rozum proti kovidové panice - Bém, Pavel, 1963-; Beran, Jiří, 1960-; Čížek, Vladimír, 1964-; Franc, Aleš, 1968-; Höschl, Cyril, 1949-; Kolář, Pavel, 1963-; Macek, Miroslav, 1944-; Mareček, Vít, 1962-; Pikora, Vladimír, 1977-; Pirk, Jan, 1948-; Pollert, Lukáš, 1970-; Semín, Michal, 1967-; et al. (Publikace (Institut Václava Klause), 2021)
Sborník textů předních osobností české medicíny ale i společenskovědního světa věnující se covidu v kontextu zralého přístupu k této nemoci a souvisejících společenských aspektů.