Tajemství efektivního vyjednávání : tajemství mistra vyjednávání

Kniha amerického experta v oblasti umění vyjednávání se zabývá jednotlivými aspekty vyjednávacího procesu. Poskytuje praxí osvědčené rady a triky, kterými si lze zajistit úspěch při cestě k tomu, oč usilujeme a co chceme získat. Učí strategické tahy - gambity, kdy vhodně zvolený gambit v pravou chví...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dawson, Roger, 1940- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Olomouc : ANAG, c2012
Subjects:
ISBN: 978-80-7263-764-5
Physical Description: 375 s. : 1 portrét ; 23 cm

Cover

Table of contents

Description
Summary: Kniha amerického experta v oblasti umění vyjednávání se zabývá jednotlivými aspekty vyjednávacího procesu. Poskytuje praxí osvědčené rady a triky, kterými si lze zajistit úspěch při cestě k tomu, oč usilujeme a co chceme získat. Učí strategické tahy - gambity, kdy vhodně zvolený gambit v pravou chvíli dokáže rozvinout hru v náš prospěch a zmírnit rizika. A to od samotných počátků, které jsou často rozhodující pro úspěch, až po závěrečná uzavření vyjednávání, neetické gambity a vyjednávání win - win (nikdo se necítí poražený). Neboť se počítá jen jediný vítězný bod - cílová čára.
Rady a triky, jak vést úspěšně jednání, abychom získali vše, co chceme, a druhou stranu ještě navíc přesvědčili také o vítězství.
Item Description: Obsahuje rejstřík
ISBN: 978-80-7263-764-5