Sociální správa : organizace a řízení sociálních systémů - Šámalová, Kateřina, 1980-; Vojtíšek, Petr, 1982- (Grada, 2021)
Kapitoly popisují základní pojmy, složky a problémy české sociální správy.
Keywords: sociální zabezpečení; sociální zabezpečení -- Česko; veřejná správa -- Česko; sociální politika -- Česko; social security; social security -- Czechia; public administration -- Czechia; social policy -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs