Hospodaření s dešťovou vodou v ČR - Vítek, Jiří, 1956-; Stránský, David, 1972-; Kabelková, Ivana, 1963-; Bareš, Vojtěch, 1974-; Vítek, Radim (01/71 ZO ČSOP Koniklec, 2015)
Hospodaření s dešťovými vodami podle legislativních nařízení a místních předpisů ČR, příklady ze zahraničí. Pro pracovníky vodoprávních úřadů, projektanty a plánovače při výběru vhodných zařízení pro HDV.
Terminologický slovník
1000 výtisků
Keywords: dešťová voda; vodní hospodářství; vodní hospodářství -- Česko; rainwater; water management; water management -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs