Bezpečnost práce při těžbě dříví - Marek, Jakub, 1984-; Škréta, Karel; Skřehot, Petr, 1979- (Výzkumný ústav bezpečnosti práce, 2011)
Kniha prezentuje optimální přístupy k prevenci rizik, způsoby organizace práce v krizových podmínkách ve snaze vyloučit problémy v oblasti BOZP při těžbě dříví pomocí přenosné řetězové pily.