Kancelářská pracoviště s důrazem na typ open space - Michalík, David, 1973-; Skřehot, Petr, 1979- (Výzkumný ústav bezpečnosti práce, 2010)
Kniha přibližuje kancelářské pracoviště z pohledu ergonomie, hygieny a bezpečnosti práce. Věnuje se vlivu prostředí na výkon, zdraví a duševní pohodu zaměstnanců. Příručka doporučuje uspořádání vybavení, typy zařízení a pomůcek, apod.
Obsahuje přehled souvisejících právních norem a zákonů
Keywords: kanceláře; pracovní prostředí; bezpečnost práce; hygiena práce; ergonomie; offices; work environment; industrial safety; industrial hygiene; human engineering; open space (kanceláře); monografie; monographs