Nanobezpečnost - Skřehot, Petr, 1979-; Rupová, Marcela (Výzkumný ústav bezpečnosti práce, 2011)
Kniha shrnuje poznatky o vlastnostech a biologických účincích nanomateriálů, zejména informuje o možné ochraně zdraví zaměstnanců exponovaných nanomateriálům na svých pracovištích.
200 výt.
Keywords: nanomateriály; nanočástice; zdravotní rizika; hygiena práce; nanostructure materials; nanoparticles; health risks; industrial hygiene; monografie; monographs