Metody resocializační výchovy - Škoviera, Albín, 1949- (Univerzita Pardubice, 2021)
Metody resocializační výchovy jako specifická cesta hledání rovnováhy mezi naplňováním základních potřeb jedince v případech, kdy se běžné způsoby výchovy a socializace ukázaly jako neúčinné či dokonce nepoužitelné.
Keywords: resocializace; resocializační pedagogika -- metody; sociální terapie; resocialization; resocialization pedagogy -- methods; social therapy; monografie; monographs