Jaroslav Róna : architektony a stroje = architectons and machines - Kesner, Ladislav, 1961- (Books & Pipes, 2021)
Bohatě vypravená fotografická publikace se zaměřuje na specifickou část tvorby českého sochaře a malíře Jaroslava Róny. Přibližuje jeho objekty ztvárňující archaické či fantaskní stavby a záhadné stroje.
Životopisná data a přehled výstav
Keywords: Róna, Jaroslav, -- 1957-; 1984-2020; 20.-21. století; české sochařství -- 20.-21. století; objekty (umění) -- Česko; moderní sochařství -- Česko; Czech sculpture -- 20th-21st centuries; objects (art) -- Czechia; modern sculpture -- Czechia; fotografické publikace; photographical works