Jaroslav Róna : architektony a stroje = architectons and machines - Kesner, Ladislav, 1961- (Books & Pipes, 2021)
Bohatě vypravená fotografická publikace se zaměřuje na specifickou část tvorby českého sochaře a malíře Jaroslava Róny. Přibližuje jeho objekty ztvárňující archaické či fantaskní stavby a záhadné stroje.