Už nejsme sami na světě : nový pohled na globální uspořádání světa - Badie, Bertrand, 1950- (Dauphin, 2020)
Studie francouzského politologa a geopolitika je shrnutím základních prvků diplomacie, pravidel zahraniční politiky, jak se v průběhu dějin konstituovala současné situace.
Přeloženo z francouzštiny
Keywords: diplomacie; geopolitika; globální vládnutí; mezinárodní vztahy; mezinárodní právo; politická moc; sociologie politiky; velmoci; diplomacy; geopolitics; global governance; international relations; international law; political power; political sociology; great powers; eseje; essays