Firmy, které se rozhodly být skvělé - Collins, James C. 1958-; Hansen, Morten T. (Grada, 2021)
Autoři hledají odpovědi na otázky, proč jsou některé firmy a jejich lídři úspěšnější než jejich konkurence.