Život Seuratův - Perruchot, Henri, 1917-1967 (Odeon, 1974)
Životopisný román o francouzském malíři Seuratovi(1859-1891), jehož dílo dalo vznik novému uměleckému směru a technice - pointilismu.
Keywords: Seurat, Georges, -- 1859-1891; malíři; malířství; osobnosti; biografie