Josef Sudek - Fárová, Anna, 1928-2010 (Torst, 2002)
Přehledný průřez Sudkovým dílem nabízí osmdesát snímků ze všech období fotografovy práce (1916-1975).
Chronologický přehled
Souběžný anglický text, anglická tiráž
Keywords: Sudek, Josef, -- 1896-1976; 20. století; fotografie -- Česko -- 20. stol.; photography -- Czechia -- 20th century; fotografické publikace; photographical works