Antonín Chittussi - Tomeš, Jan Marius, 1913-2010 (Odeon, 1980)
Monografie věnovaná dílu českého krajináře Antonína Chittussiho (1847-1891).
Keywords: Chittussi, Antonín, -- 1847-1891; 19. století; 1847-1891; malíři -- Česko -- 19. století; české malířství -- 19. století; krajinomalba -- Česko -- 19. století; painters -- Czechia -- 19th century; Czech painting -- 19th century; landscape painting -- Czechia -- 19th century; malíři -- čeští malíři -- české malířství -- krajinomalba -- život a dílo; monografie; obrazové publikace; monographs; pictorial works