Antonín Hudeček - Karlíková, Ludmila, 1920-2007 (Odeon, 1983)
Monografie o předním představiteli secese a symbolismu Antonínu Hudečkovi/1872-1941/ zaměřující se na tvorbu z přelomu století.
Lit.
Keywords: Hudeček, Antonín, 1872-1941; Hudeček, Antonín (1872-1941); umění výtvarné soudobé; malířství; obrazové publikace