Honoré Daumier - Vlček, Tomáš, 1941- (Odeon, 1981)
Kniha je monografií o francouzském malíři a sochaři předimpresionistického období H.Daumierovi/1808-1879/. Publikace obsahuje 46 reprodukcí.
Lit.
Keywords: Daumier, Honoré, -- 1808-1879; francouzské sochařství; francouzské malířství; karikaturisté; obrazové publikace