Georges Braque - Lamač, Miroslav, 1928-1992 (Odeon, 1983)
Monografická studie o životě a díle význačného představitele francouzského moderního malířství a spolutvůrce kubismu G.Braqua/1882-1963/.
Sez. obr.
Keywords: Braque, Georges, -- 1882-1963; francouzské výtvarné umění; obrazové publikace