Jakub Schikaneder - Vlček, Tomáš, 1941- (Odeon, 1986)
Monografie věnovaná životu a dílu českého malíře a ilustrátora Jakuba Schikanedra (1855-1924) doplněná 45 reprodukcemi.
Keywords: Schikaneder, Jakub, -- 1855-1924; 1855-1924; 19.-20. století; malíři -- Česko -- 19.-20. století; české malířství -- 19.-20. století; monografie; obrazové publikace