Architekt F.A. Libra : hrst vzpomínek na otce - Librová, Eva, 1923- (Prameny k dějinám architektury a stavitelství, 2008)
Publikace přibližuje rodinné zázemí, záliby, společenské kontakty F. A. Libry, komentuje rovněž architektovu rozsáhlou tvorbu. Doplněno přehledem životopisných dat a výběrovým seznamem projektů.