Povolání: asistent pedagoga : kompetence asistenta pedagoga podporujícího žáky s poruchou autistického spektra - Čadilová, Věra, 1959-; Žampachová, Zuzana (Pasparta, 2021)
Kniha umožňuje nahlédnout do obsahu práce asistenta pedagoga dětí s autistickými poruchami a popsat jeho práci s ohledem na věk dětí či typ školy, kterou navštěvují.
Keywords: asistenti pedagogů; profesní kompetence; speciální pedagogika; podpůrná opatření (vzdělávání); děti s autismem; případové studie; teachers’ assistants; vocational qualifications; special education; supportive measures (education); children with autism; case studies; monografie; monographs