Povolání: asistent pedagoga : kompetence asistenta pedagoga podporujícího žáky s poruchou autistického spektra - Čadilová, Věra, 1959-; Žampachová, Zuzana (Pasparta, 2021)
Kniha umožňuje nahlédnout do obsahu práce asistenta pedagoga dětí s autistickými poruchami a popsat jeho práci s ohledem na věk dětí či typ školy, kterou navštěvují.