Základní vzdělávání prakticky - Puškinová, Monika, 1969-; Dušková, Šárka; Fiala, Jan; Hlaváč, Adam; Konečný, Petr; Obrovská, Lucie, 1981- (Wolters Kluwer, 2021)
Publikace si klade za cíl provést vedoucí pracovníky základních škol (zejména ředitele a zástupce ředitele základní školy) procesem řízení nejdůležitějších vztahů souvisejících se vzděláváním na ZŠ.
Přehled souvisejících právních předpisů
Kniha je dostupná také v ASPI a jako e-kniha
Keywords: základní vzdělávání -- Česko; povinná školní docházka -- Česko; právní předpisy -- Česko; elementary school education -- Czechia; compulsory education -- Czechia; legal regulations -- Czechia; příručky; handbooks and manuals