Základní vzdělávání prakticky - Puškinová, Monika, 1969-; Dušková, Šárka; Fiala, Jan; Hlaváč, Adam; Konečný, Petr; Obrovská, Lucie, 1981- (Řízení školy (Wolters Kluwer), 2021)
Publikace si klade za cíl provést vedoucí pracovníky základních škol (zejména ředitele a zástupce ředitele základní školy) procesem řízení nejdůležitějších vztahů souvisejících se vzděláváním na ZŠ.