Zahradní architektura první poloviny 20. století : sborník - Barošová, Ivana, 1980-; Fous, Ondřej; Jebavý, Matouš; Krejčiřík, Přemysl, 1973-; Křesadlová, Lenka, 1976-; Kuťková, Tatiana; Ottomanský, Ondřej; Ottomanská, Stanislava; Pilušová, Barbora; Steinová, Šárka, 1978-; Šantrůčková, Markéta, 1980-; Šimek, Pavel, 1958-; et al. (Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2017)
Příspěvky z odborné konference se týkají osobností a objektů zahradního umění u nás i v zahraničí, obnovy objektů daného období, aplikovaného výzkumu, dostupných sortimentů a použití rostlin.
Keywords: 1918-1938; zahradní architektura -- Československo; dějiny zahradnictví -- Československo -- 1918-1938; zahradní architekti -- Československo; okrasné zahrady -- Česko; architektonické památky -- Česko; garden architecture -- Czechoslovakia; history of horticulture -- Czechoslovakia -- 1918-1938; garden architects -- Czechoslovakia; ornamental gardens -- Czechia; architectural monuments -- Czechia; sborníky konferencí; proceedings of conferences