Život, dílo a doba zahradního architekta Josefa Minibergera (1878-1955) - Ottomanská, Stanislava; Steinová, Šárka, 1978- (Národní zemědělské muzeum, 2015)
První monografické zpracování tvorby významného českého zahradního architekta Josefa Minibergera. První část mapuje jeho dílo na základě archivních pramenů, druhá část nabízí výběr jeho zahradních návrhů a projektů. Historické fotografie, archiválie.