Dobrých 100 - Fučíková, Renáta, 1964-; Rutová, Nina (Pikola (Euromedia), 2018)
Obrazová publikace nabízí na více než 200 stranách výběr událostí, vynálezů, děl, ale i věcí každodenní potřeby, které měly a mnohdy stále mají na Českou republiku pozitivní dopad.