Osobní finance : řízení financí pro každého - Syrový, Petr, 1974-; Tyl, Tomáš (Grada Publishing, 2021)
Kniha pro ty, kteří se chtějí orientovat ve světě financí a co možná nejvýhodněji nakládat s vlastními finančními prostředky.
Keywords: osobní finance; finanční investování; personal finance; financial investments; příručky; handbooks and manuals