Německá gramatika : jednoduše a prakticky - Michňová, Iva, 1972- (Grada, 2021)
Učebnice přibližuje základy německé mluvnice. Najdeme zde rovněž slovníček a cvičení s klíčem.
Keywords: němčina; mluvnice; German language; grammar; příručky; jazykové učebnice, texty, příručky (A-C); praktická cvičení; handbooks and manuals; language textbooks, texts, handbooks (A); problems, exercises, etc