Co funguje ve třídě? : most mezi výzkumem a praxí - Hendrick, Carl; Macpherson, Robin (Euromedia Group : Edukační laboratoř : Čtení pomáhá, 2021)
Autoři oslovili osmnáct předních vzdělavatelů, aby shrnuli nejaktuálnější výzkumy v deseti nejdůležitějších oblastech výuky a představili ty, které se v praxi osvědčily. K tomu, aby vyučování zrcadlilo moderní dobu a dokázalo předat vědomosti dostatečně efektivně současným žákům, je potřeba nejnovějších výzkumů, na které se zaměřuje tato kniha.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: technologie vzdělávání; pedagogické dovednosti; učení; technology of education; teaching skills; learning; pedagogika -- -- pedagogické -- -- dovednosti -- -- učení -- -- technologie; rozhovory; interviews