10 věcí, které by vaše dítě s autismem chtělo, abyste věděli - Notbohm, Ellen (Portál, 2021)
Publikace se zaměřuje na výchovu dítěte s poruchou autistického spektra. Určeno široké veřejnosti, zejména rodičům.
Keywords: děti s autismem; myšlení dítěte; socializace; komunikace (sdělování); výchova dítěte; children with autism; children’s thinking; socialization; human communication; child rearing; populárně-naučné publikace; popular works