Nebezpečný efekt - Aiken, Mary (Zeď, 2021)
Text popisuje, jak online prostředí mění lidské chování. Zabývá se nejrůznějšími aspekty internetu, digitálních médií a sociálních sítí a jejich vlivem na člověka a jeho jednání. Zvláštní důraz klade kniha na to, jak nové technologie ovlivňují a jaká nebezpečí mohou znamenat pro děti. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z angličtiny
Přeložil Antonín Suchánek
Keywords: kyberpsychologie; sociální psychologie; lidské chování; technologie -- psychologické aspekty; internet -- psychologické aspekty; cyberpsychology; social psychology; human behavior; technology -- psychological aspects; Internet -- psychological aspects; populárně-naučné publikace; popular works