To je on! : o té, co si říkala Toyen - Štráfeldová, Milena, 1956- (Universum (Euromedia Group), 2021)
Románově zpracovaný život slavné české malířky Toyen, která v roce 1947 emigrovala do Francie, kde žila až do své smrti.