Finanční zralost : klíč k finanční spokojenosti - Kalátová, Veronika, 1976- (Nakladatelství Plot, 2021)
Práce poskytuje základní poznatky z oblasti osobních financí.
Keywords: finance; osobní finance; finanční gramotnost; finanční investování; personal finance; financial literacy; financial investments; příručky; handbooks and manuals