Psychologie osobnosti - Nakonečný, Milan, 1932- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2021)
Geneze osobnosti, její utváření, struktura, dynamika a typologie charakterů. Různé psychologické školy a jejich přístup k problematice. Autor vychází z nejnovějších poznatků domácí i zahraniční psychologie.
Keywords: psychologie osobnosti; psychology of personality; učebnice; textbooks