Kvantechismus, aneb, Klec na lidi - Dragan, Andrzej, 1978- (Argo, 2021)
Katechismus je uklidňující poučení o zjevených pravdách. Kvantechismus je kniha o zneklidňujících skutečnostech, odhalovaných vědeckou metodou, o radosti z nalézání, o dobrodružném poznávání věcí odporujících selskému rozumu, kterým se tak ráda ohání nahá opice
Přeloženo z polštiny
Slovníček pojmů
Keywords: kvantová fyzika; teorie relativity; fyzikální jevy; quantum physics; theory of relativity; physical phenomena; populárně-naučné publikace; popular works