Misbehaving : the making of behavioral economics - Thaler, Richard H., 1945- (W.W. Norton & Company, 2016)
Kniha je mapováním geneze nového přístupu k ekonomii, oboru behaviorální ekonomie, která zohledňuje lidskou iracionalitu, neinformovanost i lenost. Na příkladech i s teoretickým výkladem.
Keywords: 20.-21. století; behaviorální ekonomie -- 20.-21. století; dějiny ekonomických teorií -- 20.-21. století; ekonomická psychologie -- 20.-21. století; ekonomické chování -- 20.-21. století; behavioral economics -- 20th-21st centuries; history of economic thought -- 20th-21st centuries; industrial psychology -- 20th-21st centuries; economic behavior -- 20th-21st centuries; monografie; monographs