Misbehaving : the making of behavioral economics - Thaler, Richard H., 1945- (W.W. Norton & Company, 2016)
Kniha je mapováním geneze nového přístupu k ekonomii, oboru behaviorální ekonomie, která zohledňuje lidskou iracionalitu, neinformovanost i lenost. Na příkladech i s teoretickým výkladem.