Město pro každého : manuál urbanisty začátečníka - Okamura, Osamu, 1973- (Labyrint : Raketa, 2020)
Originálně pojatá publikace vysvětluje, jak se kriticky dívat na dnešní města. Seznamuje s tím, jak městské celky fungují, jaké poskytují příležitosti a jakým problémům čelí.