Zapomenutý svět Zdeňka Buriana : ojedinělé a nevydané ilustrace : obrazová bibliografie - Burian, Zdeněk, 1905-1981; Müller, Ondřej, 1966-; Müller, Ondřej, 1966-; Walica, Rostislav, 1977-; Walica, Rostislav, 1977- (Plus, 2020)
Monografie věnovaná méně známým a nevydaným knižním a časopiseckým ilustracím Zdeňka Buriana. Obsahuje obrazovou bibliografii knih, které Burian ilustroval nebo k nim vytvořil obálku (tituly z let 1919-1982).