Od myšlenky k reálným obchodům - Podhajský, Petr, 1973- (Centrum finančního vzdělávání, s.r.o., 2021)
Rady a strategie, jak zdárně obchodovat na burze.
Obálkový podnázev: praxe finančníka: jak uspět na burze
Terminologický slovník
Keywords: burzovní obchody; obchodování s cennými papíry; finanční spekulace; finanční úspěch; stock exchange transactions; securities trading; speculation; financial success; populárně-naučné publikace; popular works