Jak investovat sám a bez bank : český investiční průvodce - Bambásek, Pavel (Vojtěch Valda - Venkovský dům, 2019)
Příručka shrnuje základní informace o principech úspěšného investování do nejrůznějších komodit (nemovitostí, pozemků, dluhopisů, akcií, zlata, peer2peer půjček, crowfundingu, bitcoinu aj.). Průvodce pro všechny, kdo se chtějí zorientovat ve světě financí. Poutavou formou se na základě životního příběhu autora dozvíte, jak hledal svůj investorský ideál, který vedl od obchodování s akciemi až po investice do nemovitostí, u kterých zůstal. Dočtete se nejen o tom, které směry investování autor opustil, ale hlavně proč. Dozvíte se také, jak si rozumně rozložit portfolio, kolik peněz investovat do půdy či zlata nebo do již zmíněných nemovitostí. Nakladatelská anotace. Kráceno.
V roce 2020 dotisk (chybně označen jako 2. vydání)
Keywords: investice; realitní investice; finanční investování; finanční úspěch; investments; real estate investment; financial investments; financial success; populárně-naučné publikace; popular works