Prager Profile vergessene Autoren im Schatten Kafkas - Binder, Hartmut, 1937- (Gebr. Mann, 1991)
Čítanka ukázek z tvorby německých spisovatelů a básníků žijících v Praze do roku 1939, vesměs přátel Franze Kafky - Hanse Klause, Karla Branda, Ernsta Feigla a Melchiora Vischera - i s jejich životopisy.
Odkazy na lit
Jmenný a názvový rejstřík
Zkratky
Pozn
Mit 75 Abb.
Keywords: pražská německá literatura -- pražští němečtí spisovatelé; studie