Příběh školní šikany : učebnice pro pedagogické pracovníky - Zvírotský, Michal, 1980-; Bendl, Stanislav, 1965-; Richterová, Magdalena, 1970- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2021)
Text určený pedagogickým pracovníkům ukazuje fenomén násilí se způsoby, jak mu účinně čelit.
Terminologický slovník
Keywords: šikana; manipulace (psychologie); agresivita; násilí ve škole; bullying; manipulation (psychology); aggressiveness; school violence; učebnice; terminologické slovníky; výkladové slovníky; textbooks; terminological dictionaries; explanatory dictionaries