Obrana asistované smrti : fílozofícké argumenty na podporu eutanazie a sebeusmrcení za pomocí lékaře - Hříbek, Tomáš, 1965- (Právo - etika - společnost, 2021)
Text je příspěvkem k lékařské etice, k bioetice. Cílem je morální ospravedlnění asistovaného sebeusmrcení i eutanazie.