Jak plný je tvůj kbelík? : pozitivita tvého života - Rath, Tom, 1975-; Clifton, Donald O., 1924-2003 (Portál, 2021)
Autoři za pomoci zajímavých faktů, výzkumů, strategií a příběhů ukazují, jak se v práci i v životě cítit lépe a jak k tomu dopomoci druhým. Kniha je doplněna průvodcem pro ty, kdo chtějí její myšlenky uplatnit v týmech a organizacích.
Keywords: pozitivní myšlení; seberealizace; interpersonální vztahy; sociální interakce; partnerské vztahy; pojednání